5 jaar Little green stories!

Hoera! Little green stories mag 5 kaarsjes uitblazen!
Wij zijn ontzettend blij dat we jullie al 5 jaar lang elke dag met zoveel enthousiasme mogen ontvangen. De komende dagen staan volgepland om onszelf, maar vooral jullie in de bloemetjes te zetten.
Het zullen dagen zijn boordevol kortingen, goodiebags en bovenal… plantjes!

Eerst en vooral vieren we ons 5-jarig bestaan naar jaarlijkse traditie met ons opendeurweekend op 22, 23 en 24 april . Kom langs tijdens één van deze dagen en geniet van 5% korting  op alle planten, potten en accessoires en een gratis plantje bij een aankoop van 25 euro!
Ook in de nieuwe winkel in Ledeberg kan je op vrijdag 22 en zaterdag 23 april genieten van deze acties!

Voorafgaand op het opendeurweekend lanceert A´SCH een nieuwe collectie potten in onze winkel in de Sint-Jacobsnieuwstraat.

Ons opendeurweekend valt ook perfect te combineren met de 48 uren rond Sint-Jacobs. Verwacht je aan goedgevulde goodiebags, late night shopping, muziek, een drankje en een massive give-away!

Daarbovenop nemen we deel aan de Gentse Floralien en maken we een installatie met het thema ‘schaakmat’, je kan ons creatief ontwerp 10 dagen lang bewonderen in het ICC.
Diezelfde 10 dagen toveren we ook het Huis van Alijn om tot een groene oase, daar wordt het verhaal en de symboliek achter de bloemen en planten in ons dagelijks leven verteld.

Veel little green stories dus, wij kijken er alvast naar uit!
Jullie ook?

Groene groetjes van het Little green stories-team
Ibi, Elisa, Eva en Nele