Plantstyling wegwijzer

Heb je net verbouwd en wil je je gloednieuwe woonst wat opvullen met groen? Heb je onlangs verlies geleden in je plantenbestand en weet je niet goed waarmee je de lege potten weer kan opvullen? Of wil je gewoon je huis, kantoor of winkel wat meer vullen met groene vrienden en mooie potten?

Dan is onze plantstyling service iets voor jou!

Hoe ga je te werk? Maak eerst een afspraak door even te bellen, een berichtje te sturen, eens langs te komen in de winkel, … en ons je wens duidelijk te maken. Op het voor jou gepaste moment komen we bij je langs om de ruimtes op te nemen, de sfeer op te snuiven, en natuurlijk met jou te bespreken wat, hoe, waar en wanneer.  Een gepersonaliseerd voorstel volgt zo snel mogelijk en kan je, indien nodig, opnieuw met ons bespreken als je even langskomt in onze winkel in Ledeberg. Hier kan je de voorgestelde planten, potten of accessoires gemakkelijk in het echt komen bekijken, zodat je beter kan inschatten of alles voldoet aan jouw wensen. Is ons voorstel meteen een schot in de roos, dan kan je ook gewoon rechtstreeks bestellen door te bevestigen via mail of bericht.

Zo, de enige taak die jou nu nog rest is wachten! Ondertussen ontfermen we ons over de bestelling en levering van de gekozen producten. Aangezien ons plantenaanbod wekelijks verandert, houden we goed in de gaten of er enkele ‘speciallekes’ bij zitten, die we dan eventueel kunnen verwerken in de opdracht en een onderkomen kunnen geven in jouw huis. Van zodra alle items aanwezig zijn in onze winkel, komen we op een gepast moment en met de grootste zorg alles uitzetten volgens de voorgestelde combinaties en posities.

Bovendien kunnen we op hetzelfde moment ook kijken naar de reeds aanwezige planten in huis en ze alle zorg geven die ze nodig hebben: verpotten, snoeien, voeding geven… Op die manier toveren we je ruimte helemaal om tot jouw eigen, persoonlijke groene oase!