Bloemenzaadjes – balkonbloemen Urban Cut Flowers

29,90

Het Duitse Jora Dahl is een kleinschalige ontwerpstudio met een grote visie. Ze ontwerpen en ontwikkelen producten om je tuin mooier en gebruiksvriendelijker te maken, waaronder zaadcollecties waarmee je prachtige wildboeketten en doe-het-zelf-droogboeketten zelf kan kweken en samenstellen. Het enige dat je nodig hebt is een stukje grond, een beetje geduld en veel passie voor bloemen!

 

Het idee achter de hun boeketten is simpel: éénjarige bloemen zijn makkelijk te zaaien en bieden een eindeloze bloemenweelde voor een hele zomer lang. Bij de meeste bloemensoorten geldt het volgende: hoe meer bloemen je plukt, hoe meer bloemen de plant zal produceren. En dit gedurende de hele zomerperiode.

 

De collecties zijn ontworpen om zelf boeketten samen te stellen. Verse bloemen van de tuin zijn zeer geurig, houden lang in een vaas en bieden bovendien een belangrijke bijdrage voor het beschermen van ons klimaat. Maar het beste van al is: zelf snijbloemen zaaien en oogsten bieden een heerlijke voldoening. Om het boeket nóg langer te kunnen houden, kan je de bloemen ook laten drogen tot een droogboeket.

 

Inhoud:

– 8 zadenpakjes voor balkonbloemen

– handleiding

Op voorraad

Categorie:
Aanvullende informatie
Gewicht 0,410 kg
Afmetingen 30 × 23 × 7 cm
Merk

Botanopia