Vrijdag 30/9, zaterdag 1/10 en zondag 2/10 vieren wij ons 1-jarig bestaan in Ledeberg en Weekend van de Klant 💚 kom langs en bij aankoop krijg je een mini plantje naar keuze.

Zondag 2 oktober zijn onze winkels open van 11u tem 16u.

 

Little green stories Ledeberg
Brusselsesteenweg 245/001
9050 Ledeberg

Donderdag: 13u tem 18u
Vrijdag en zaterdag: 10u tem 18u

Zondag tem woensdag gesloten

Little green stories Gent
Sint-Jacobsnieuwstraat 82
9000 Gent

Maandag: 13u tem 18u
Dinsdag tem zaterdag:10u tem 18u

Zondag gesloten

Little green stories is een authentieke plantenwinkel gelegen in de Sint-Jacobsnieuwstraat (bij de Oude Beestenmarkt) in Gent. En sinds 1 oktober 2021 hebben we een tweede vestiging in de Brusselsesteenweg 245/001 in Ledeberg/Gentbrugge. Wij bieden u een gevarieerd en leuk aanbod aan kamerplanten, hangplanten, (hang)potten, manden en plantenaccessoires. Voor plant styling in uw privéwoning, zaak of kantoor kan u ons steeds vrijblijvend contacteren.  Ook als u op zoek bent naar een groen geschenk, een cadeaubon of tips voor uw kamerplanten!

CADEAUBON

Geef eens een plant cadeau

Online en in de winkel kan u een cadeaubon aankopen voor een bedrag naar keuze. Ideaal als geschenk voor een verjaardag, housewarming of een leuke attentie!

Plant Styling

Wenst u meer groen op kantoor, in uw horecazaak, winkel of gezellig thuis? Dan maken we graag een afspraak ter plaatse voor een voorstel op maat. In overleg bekijken we welke soort planten het beste passen in uw ruimte en welke verzorging u deze kan geven.

Onze winkels

GENT
Sint-Jacobsnieuwstraat 82

In onze winkels  worden de kamerplanten 2 tot 3 maal per week aangevuld om u een gevarieerd en vers aanbod aan te bieden. We besteden veel aandacht en zorg aan het uitkiezen en onderhoud van de planten, zodat u de beste kwaliteit kan meenemen naar huis.

LEDEBERG
Brusselsesteenweg 245/001

Ook zijn we steeds op zoek naar de mooiste en leukste potten en accessoires, zodat u voor uw plant en interieur de juiste match kan vinden.

Levering Gent

In samenwerking met de fietskoeriers van Cargo Velo leveren wij jullie favoriete planten, potten en accessoires ook aan huis in Gent en deelgemeenten (9000, 9030, 9032, 9040, 9050). Leuk om iemand te verrassen of gezellig voor jezelf! Kom kiezen in de winkel of contacteer ons voor specifieke planten en/of potten.

Levering Benelux

Een selectie van onze accessoires versturen we ook met Bpost. Alle pakketjes worden met zorg en duurzaam ingepakt, zodat deze goed toekomen op de bestemming. Uit voorzorg versturen we geen planten of grote potten met Bpost.

Laatste nieuwtjes

Vers van de blog
  • Een vervelend beestje of een plaag op je plant, het kan de beste al eens overkomen. Maar geen paniek, je hoeft je plant ...

  •   Liefste plantenliefhebbers, de tijd is weer aangebroken dat jullie favoriete plantenparadijs enkele dagen de deur...

  • Beeld je in: de lente is volop bezig en je gaat vol enthousiasme richting je favoriete plantenwinkel om ein-de-lijk die ...