Over

De story achter ‘Little green stories’

Een plant die rechtstreeks van bij een kweker komt, ziet er in principe altijd uit als een modelplant: fris en groen, vol en gezond door de ideale omstandigheden waarin ze hun eerste levensperiode mogen doorbrengen.

Maar van zodra deze planten door één van jullie wordt geadopteerd in onze winkel, veranderen die ideale omstandigheden vaak drastisch. Een nieuwe omgeving betekent een andere lichtinval, luchtvochtigheid, temperatuur, … en dat maakt dat de plant zich al snel op haar eigen, unieke manier zal gedragen. Misschien wordt jouw plant gigantisch groot, of geeft ze steeds maar weer heel veel kleine plantjes die je kan delen met vrienden en familie.

Kortom, elke plant groeit uit tot haar eigen verhaal!

Plantenwinkel met dat tikkeltje meer

Little green stories is niet zomaar een plantenwinkel. Wie ons komt bezoeken kan erop rekenen dat Nele en haar team je met alle plezier verder helpen met het kiezen van een geschikte plant, het perfecte cadeautje, allerlei handige verzorgingstips of een luisterend oor voor jouw eigen kleine en grote unieke plantenstories en -ervaringen.

NELE
Nele is de ziel van de zaak. Het geluk dat de combo planten & interieur haar geeft, geeft ze vastberaden en met veel goesting door aan iedereen die haar zaak binnenstapt. Als oprichtster is ze hoofdzakelijk bezig met de plantstyling-projecten van Little green stories: bij je thuis, op kantoor of in je handelszaak, voor elke locatie of gelegenheid kan Nele een gepersonaliseerd assortiment van potten en planten samenstellen. In combinatie met de opvoeding van haar zoontje Finn, zorgt ze er ook voor dat de organisatie en vele logistieke taken achter de coulissen van de winkels op rolletjes lopen.

IBI
Op een gegeven moment besloot Ibi om zich te verdiepen in de plantenwereld. Verschillende encyclopedieën en een cursus bij Nele later ontpopte ze zich tot een echte plantengoeroe en werd ze een waardevolle werkkracht aan Nele’s zijde. Als vast gezicht in de winkel helpt Ibi je met veel flair en een vleugje rock&roll met je zoektocht naar de juiste plant en pot. En inderdaad, ook voor álle vragen over plantstyling, plantverzorging, stekken, beestjes en ziektes, … kan je bij haar terecht. Handig!